IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нещата, които звездите от „Игра на тронове“ взеха за спомен

24 май 2019 09 30

Какво успяха да „откраднат“ актьорите от сериала.

Снимка - Reuters

Снимка - Reuters

Тази вечер не само феновете на „Игра на тронове“ се сбогуваха със сериала. Актьорите, които отдадоха повече от 8 години от кариерата си на телевизионния феномен, също казаха „край“.

Но докато за зрителите остана само възможността отново да започнат да гледат всички сезони, то Софи Търнър и компания успяха да си вземат по нещо за спомен от снимачната площадка.

„Успях да си взема корсета“ споделя актрисата Софи Търнър пред People. Нейната героиня Санса Старк в първите сезони на сериала се появяваше с доста красиви тоалети и никой не може да я вини, че точно това е избрала да прибере вкъщи.

„Снимка

Йън Глен, който играе верния другар на Денерис признава, че е взел доста от бижутата, които героят му сър Джора Мормон носи. „Взех няколко пръстена. Просто бяха малки и никой не забеляза“ признава той.

Макар ролята да й беше доста оскъдна в „Троновете“ актрисата Хана Мюрей, която играе дивачката Гили, признава, че е успяла да открадне чифт непромокаеми чорапи. Те са ѝ послужили за снимките на друг проект, в който е участвала между снимките на сериала. „Снимах филм, когато играх и в „Троновете“ и локацията му беше на плажа, от което краката ми постоянно бяха мокри. Постоянно се връщах на снимачната площадка на сериала и затова реших да си взема един чифт от непромокаемите чорапи, защото в другия ми проект нямаха достатъчно средства за тях.“

Една от най-запомнящите се сцени в сериала е тази, в която Ходор успява да задържи с тялото вратата и по този начин да спаси Бран от нападение. И точно парченце от тази сцена успява да вземе актьорът Крисчън Найрн. „Взех си част от вратата, която вече беше счупена.“

Не всички обаче успяват в опитите си да вземат нещо за вкъщи. Емилия Кларк, която играе Денерис Таргериан споделя, че е искала да вземе драконовите яйца, но от продукцията не ѝ позволили. „Мисля, че всички успяха да си вземат по нещо, но аз останах с празни ръце“.

„Снимка

Актьорът Джон Брадли пък се оказва твърде бавен, за да вземе предмет, който иска от снимачната площадка. „Исках да взема напръстника на Сам, даден от майка му, но не съм го виждал от трети сезон насам.“

С предмети или не у дома, спомените са нещото, което всеки от актьорите ще пази най-много. „Сдобих се с много спомени, които ще пазя докрай“ казва Мейзи Уилямс, която играе Аря Старк.

Над 20 000 гневни фенове на „Игра на тронове“ с петиция срещу осмия сезон

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари