IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След инцидента: Оперират Даниел Крейг

23 май 2019 11 40

Ще се забавят ли снимките за Джеймс Бонд?

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Даниел Крейг, който се контузи на снимачната площадка, ще претърпи операция на глезена. Това ще забави част от снимките за приключенията на Джеймс Бонд.

51-годишният актьор ще лежи известно време в болница и ще се подложи на специална рехабилитация, за да се възстанови по-бързо.

Докато Крейг се лекува, продукцията ще продължи със снимки, в които холивудската звезда не участва, обявиха в официалния профил на филма в Twitter. Според продуцентите, това няма да промени плановете на екипа за пускането на най-новата лента през април 2020 г.

Както вече писахме, Даниел Крейг е претърпял инцидент по време на каскада в Ямайка. Той се е подхлъзнал и паднал, вследствие на което е наранил крака си. В момента се намира в САЩ, където е под наблюдението на най-добрия хирург, който лекува и футболиста Хари Кейн.

Агент 007 е много ядосан заради контузията, тъй като се подготвял с месеци за сцената, коментира източник на MailOnline.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари