IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заедно на екрана, но не намерили общ език в живота

2 май 2019 13 15

Звездите, които така и не се сприятелиха

Снимка: Александра Филмс

Снимка: Александра Филмс

Доста звезди се появяват заедно на екрана, но не винаги между тях спойката се случва. В повечето случаи става дума за разминаване в характерите или по-просто - различия в хонорара...

Анджелина Джоли и Джони Деп 

Говори се, че Джоли е била разочарована от Деп на снимачната площадка на филма "Туристът", защото не е бил добре подготвен за ролята, не се е привел в правилната физическа форма и е отказал да се подстриже. Джони Деп от своя страна вярвал, че Джоли е изцяло фокусирана върху себе си.

Джером Флин и Лина Хийди

Лина Хийди и Джером Флин се харесват , но така и не успяват да преглътнат недоразумение, породено от една забележка и вече дори не общуват. Говореше се, че дори договорите им за снимки в „Игра на тронове“ са подредени така, че двамата да не се засичат на снимачната площадка.

 Колаж: HBO

Клеър Дейнс и Леонардо ди Каприо

Клеър и Лео изиграха Ромео и Жулиета в постмодерната интерпретация на Баз Лурман на Шекспировата трагедия през 1996 г., но така и не успяха да се сприятелят. Според информация на медиите, Ди Каприо я смятал за скучна, а актрисата пък изобщо не се впечатлила от шегите, които Леонардо пускал пред екипа по време на снимачния процес.

Снимка: А плюс филмс

Сара Джесика Паркър и Ким Катрал

 Макар и неразделни приятелки в „Сексът и градът“, Сара Джесика Паркър и Ким Катрал така и не успяват да се сприятелят. За конфликт между двете се говори от доста отдавна. Сред един от основните бил факта, че Паркър взела по-висок хонорар за ролята си в сериала.

Снимка: HBO



Актрисите, които участваха заедно в телевизионния сериал "Бевърли Хилс, 90210", така и не успяха да се сближат в живота. Дохърти напусна сериала след сезон 4 поради разногласия с колегите си на снимачната площадка. В едно интервю Гарт разказа за отношенията им с Шанън: „Прекарвахме 14-16 часа на ден заедно. Имаше време, когато общувахме перфектно, но имаше периоди, когато се мразехме."

Снимка: IMDB

Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс

След заснемането на филма "Тетрадката" Гослинг и МакАдамс започнаха да се срещат, а романтиката им продължи около две години. Но в самото начало, когато снимането на филма е започнало, актьорите не се харесали и дори Гослинг помолил режисьора Ник Касаветес да замени актрисата. По-късно режисьорът си спомня:  „Представете си, че снимате сложна сцена с участието на 150 души, и тук Райън идва при мен и казва:„ Можем ли да я измъкнем оттук и да я сменим с друга актриса? Не мога да играя с нея, направете това."

Снимка: Съни филмс

Дженифър Грей и Патрик Суейзи

Въпреки че “Мръсни танци” се смятат за един от най-добрите романтични филми на всички времена, актьорите, които изиграха главните роли, не се разбираха добре. Патрик Суейзи критикува Дженифър, че е непрофесионалист, а тя също не си пести недоволството към неговата тромавост. 

Снимка: IMDB

Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън

Веднъж Дейвид Духовни си спомни за общуването си с Джилиън Андерсън по време на снимките на  „Досиетата на Х“: „Нищо не се правеше без спор. Не можехме да се понасяме един друг.", казва той, пише OK Magazine.

Снимка: Twentieth Century Fox / Мей Стар 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари