IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ариана Гранде отлага концерти заради болест

30 май 2019 08 40

Лекарите я посъветвали да спре за малко с участията

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ариана Гранде обяви, че за малко слиза от сцената заради лошо здравословно състояние. Певицата сподели със своите фенове в Инстаграм, че се чувства ужасно зле и потърсила медицинска помощ. Лекарите я посъветвали да отложи концертите в Тампа и Орландо и да се погрижи за себе си. „Събудих се и не се чувствах добре. Обадих се на лекарите, които ме придружават и те ми казаха, че е по-добре да не излизам на сцената днес и утре. Много съм разочарована“.

Ариана обеща, че ще се реваншира на своите фенове и ще се завърне на сцената през ноември. За отложените концерти новите дати са 24.11 в Тампа и ден по-късно в Орландо. Тези, които вече имат билети ще могат да ги използват отново.

Снимка: Reuters

Не е ясно от какво страда певицата, но явно не е много сериозно, тъй като Ариана ще излезе на сцената в Маями по-късно тази седмица. Тя наскоро сподели какво е да бъдеш постоянно на турнета и да нямаш и ден за себе си. „Концертите понякога могат да бъдат ад“, сподели в Туитър певицата. След това съобщение много от феновете ѝ отговориха, че няма да се сърдят, ако тя си вземе почивка от сцената. Но изпълнителката категорично отказа независимо, че се чувства объркана и уморена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари