IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Илиева се вдъхнови от Верка Сидерова

6 юни 2019 05 30

Срещна се с народната певица след Капките

Източник: Facebook

Източник: Facebook

„Тъй фина е... Прелестна. Изящна. Възхитителна. С искряща душа и топли очи. Умна и интересна. Крехка и мъничка, което съчетано с аристократичната ѝ осанка и маниери, те влюбва в нейната личност и буди онзи вдъхновяващ респект, който те кара да мечтаеш. Верка Сидерова!“. Това написа Мария Илиева във Facebook и сподели снимка, на която е заедно с известната народна певица.

Вдъхновена от срещата си с гласовитата изпълнителка, Илиева не сдържа емоциите си.

„Когато разбрах, че е пожелала да се запознаем, впечатлена от изпълнението ми на „Лале ли си“ в „Капките“, се развълнувах и сърцето ми се изпълни с гордост, възторг и нетърпение! Имах една от най-специалните срещи през музика в живота ми. Боже, колко съм щастлива!“, завършва постът ѝ.

„Любимата ми народна певица! Желая ѝ всичко най-добро! Браво, Мария! От такива хора трябва да се учим и да ги почитаме. Респект!“, поздрави я фенка под кадъра със Сидерова.

След края на телевизионния формат, в който Мария Илиева участваше, тя стартира репетициите за предстоящото ѝ турне в страната.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари