IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел – най-върлата фенка на Spice Girls

18 юни 2019 09 30

Певицата бе на концерта им в Лондон

Reuters

Reuters

„If you wanna be my lover, you gotta get with my friends. Make it last forever, friendship never ends...“. Познат ли ви е този текст? Слушали ли сте песента „Wanna be“ с часове, танцувайки като момичетата от Spice Girls. Ако отговорът ви е да, то вие сте дете на 90-те и сигурно се вълнувате от турнето на легендарната британска група. 

Освен вас, има една звезда, която също си припява. Макар и пораснала, Адел не спира да си тананика любимите песни на спайските, дори посети техния концерт в Лондон. 

„Благодарим ти, че дойде да празнуваш заедно с нас, Адел! Обичаме те“, написаха изпълнителките в своя официален профил в Instagram. Те качиха снимка, на която позират заедно с колежката си Адел. 

Непосредствено преди събитието, певицата сподели трогателен кадър от своето детство и написа: „Ха, ето как се чувствам точно сега. Готова съм“. На него тя се е снимала по пижама, до стената, облепена с плакати на Spice Girls.  

Изпълнителката на „Sky fall“ не скри вълнението си от срещата с нейните идолки. По-късно тя сподели с феновете си: „Тази вечер плаках, смях се, пищях, припомнях си и отново се влюбих в себе си на 10 години“. 

Адел даде 10 млн. долара за нов дом в Бевърли Хилс

Много от последователите на Адел посочиха, че също са слушали известната група, когато са били малки. Други пък подметнаха, че англичанката с невероятен глас успешно може да замени Виктория Бекъм на сцената. Тъй като е следяла изявите на спайските, няма да ѝ е трудно с хореографията и песните. 

В момента Адел подготвя своя нов албум. Нищо чудно в него да влезе кавър на някой хит на нейните идолки. 

Парти в стил „Гетсби“ за рождения ден на Адел 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари