IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Хемсуърт съвсем скоро ще си има звезда на Алеята на славата

25 юни 2019 11 30

Актьорът – одобрен, заради участията си в киното

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Стана ясно името на следващия актьор, който ще получи звезда на Алеята на славата в Холивуд. Става въпрос за Крис Хемсуърт, изиграл бог Тор в супер хита на Marvel и агент H в „Мъже в черно: Глобална заплаха“.

Австралийският актьор има доста богат опит в киното зад гърба си и голяма част от продукциите, в които участва се превръщат в хитове, които са на върха в световните боксофиси.

Също така той е съпруг на актрисата Елза Патаки и се радва на стабилен семеен живот. В скорошно интервю Крис призна пред сп. Variety, че е бил съвсем близо до спечелване на ролята на главния герой в Джи Ай Джо (G.I. Joe ) и Гамбит в спин-офа за Върколак (Wolverine) в началото на кариерата си.

Освен в поредицата за Тор, Хемсуърт участва и в част от филмите в серията „Отмъстителите“, като последният филм от нея, който излезе този април, изкара 1,2 млрд. долара от продажби на билети. Говори се, че Крис е прибрал 20 млн. долара за участието си в последните два филма „Отмъстителите“.

Освен Хемсуърт, през 2020 г. и Джулия Робъртс ще се сдобие със звезда, пише People. Други избранници в категория кино са и Спайк Лий, и Октавия Спенсър, 

Общият брой на звездите, които ще "изгреят" догодина на прочутата алея, е 35.Идеята за Алея на славата се заражда през 1953 г. Първата звезда е монтирана на тротоара на 15 август 1958 г. С нея е почетен актьорът Престън Фостър. Официалната церемония по откриването на Алеята на славата е на 23 ноември 1960 г. Към настоящия момент звездите на прочутата алея в Холивуд са над 2600.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари