IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Готви се втори сериал от поредицата „Сексът и градът“

25 юни 2019 11 50

Авторката на едноименния роман вече има нова книга, която ще послужи за основа на новия проект

Снимка: Getty

Снимка: Getty

Не получихме трети филм от поредицата „Сексът и градът“, но пък втори сериал най-вероятно ще има.

Историята на сериала е повече от интересна. Той стъпва върху книгата „Сексът и градът“, издадена през 1996 г. В нея са събрани разказите на Кандис Бушнел, която тогава работи като журналист в „Ню Йорк Обзървър“.

През 1994 г. тя започва да води шеговита рубрика, в която пише за неща, които добре познава – собствения си любовен живот, живота на своите приятелки, на своите познати, на елита на Ню Йорк. Чрез гласа на своето алтерего – Кари Брадшоу, тя дава възможност на читателите да „надникнат“ в света на най-богатите и привлекателни личности от съвременния хайлайф.

Снимка: Getty

През 1998 г. започва излъчването на сериала „Сексът и градът“, който стъпва върху едноименната книга. В него участват Сара Джесика Паркър (Кари Брадшоу), Ким Катрал (Саманта), Кристин Дейвис (Шарлот) и Синтия Никсън (Саманта). Впоследствие излизат още два игрални филма през 2008 и 2010 г.

Снимка: Reuters

Сега, феновете на историите за секс, клюки и звезди могат да се радват, защото Кандис Бушнел има нов роман – „Има ли все още секс в града?“. На базата на него ще се снима нов сериал, който вече е избран от телевизионната програма Paramount. Той ще разказва за живота на жени като ще представя приятелства, срещи, бракове и сексуалния им живот.

Разликата с оригиналния „Сексът и градът“ е това, че героините ще бъдат на 50 и 60 г. „Оригиналният сериал се превърна в определящ за цяло поколение жени, включително и за мен“, сподели Никол Клеменс, която е президент на компанията, която ще излъчи новия сериал. „Радваме се, че точно ние ще имаме възможност да продължим това, но този път от името на жени, които са малко по-възрастни“.

Снимка: Getty

Макар че има сделка за проекта, все още не е дадена зелена светлина за започване на снимки. Но засега едно е сигурно – нито една от главните героини от първия „Сексът и градът“ няма да се появи в новия сериал.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари