IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Стоун счупила рамо на концерт на Spice Girls

28 юни 2019 05 30

Актрисата трябва да изиграе злодей, но дали ще успее

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Американската актриса Ема Стоун е претърпяла неприятен инцидент по време на скорошния концерт на Spice Girls на лондонския стадион "Уембли".

Звездата е счупила рамото си и по лекарска препоръка трябва да почива два месеца. 30-годишната Стоун се намира във Великобритания за снимките на филма "Круела", в който се превъплъщава в образа на младата злодейка.

"Ема се премести във Великобритания за лятото, за да се "потопи" изцяло във филма, възползвайки се от възможността да се превъплъти в образа на класическа злодейка", казва неназован източник, цитиран от в. "Sun".

Освен на работа обаче, Ема Стоун се е отдала и на развлечения. Актрисата е голяма почитателка на "Spice Girls" и не е пропуснала възможността да посети концерта им на стадион "Уембли" в Лондон.

 Подвизавайки се върху рамото на свой приятел, Стоун е паднала и е наранила собственото си рамо. Първоначално актрисата е мислила, че има навяхване, но впоследствие се е оказало, че става въпрос за по-сериозна травма - счупване.

Как травмата на Ема Стоун ще се отрази на снимачния процес засега остава неясно. Актрисата трябва да е във възможно най-добра форма за ролята, но след инцидента лекарите са й препоръчали да почива два месеца и да носи шина.  

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари