IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни с нов проект

28 юни 2019 09 30

Той ще режисира и ще играе в нова драма на Нетфликс

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Джордж Клуни не спира да се захваща с нови неща. В момента актьорът и съпругата му са на почивка във вилата си на езерото Комо в Италия и дори бяха посетени от бившето първо семейство на САЩ - Барак и Мишел Обама. 

Явно обаче дори и през ваканцията си, Клуни не спира да осъществява сделки за нови проекти. Нетфликс обяви в понеделник, че носителят на "Оскар" ще продуцира, режисира и ще играе в адаптацията на романа "Добро утро, полунощ", написан от Лили Брукс-Далтън. Книгата излезе на пазара през 2016-а година.

Клуни ще си партнира с Грант Хеслов, с когото работиха над филма "Арго", който им донесе награда "Оскар" за най-добър филм. Сценарист ще бъде Марк Смит, който стои зад филма "Възвръщенецът".

Снимка: Reuters

Историята проследява живота на Августин (Джордж Клуни) - астроном, който посвещава живота си на изследването на звездите. Докато е на поредната си мисия в Арктика, до него достига новината за световна катастрофа, която Августин не смята за истина. Той подценява ситуацията докато радиостанциите му не замлъкват и се разбира, че ситуацията всъщност е доста сериозна. 

Действието се пренася в космоса, където е корабът Aehter. Те се свързват с Августин и се опитват да поправят ситуацията. "С Грант с удоволствие приехме проекта. От друга страна, Марк е сценарист, на който и двамата се възхищаваме и той е свършил страхотна работа", сподели Клуни в интервю.

Грант Хеслов, Бен Афлек и Джордж Клуни с награда "Оскар" за филма "Арго". Снимка: Reuters

Все още не е ясно кога ще бъде излъчен сериалът, но със сигурност ще бъде по Нетфликс. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари