IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Куентин Тарантино с нови планове след киното

4 юли 2019 07 40

Сценаристът ще поеме в друга посока

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Куентин Тарантино е безспорно един от най-талантливите хора в Холивуд. За човек, който не е изучавал изкуства, той се справя повече от блестящо в киното и стои зад филми като „Криминале“, „Джанго без окови“ и „Омразната осморка“.

Режисьорът и сценарист отдавна обяви, че предстоящият му филм „Имало едно време в Холивуд“ ще е последният му проект. В него Тарантино събира истинска звездна плеяда – Леонардо ди Каприо, Брат Пит, Марго Роби, Дакота Фанинг, Ал Пачино и Кърт Ръсел.

Филмът разказва за края на 60-те години на XX век в Холивуд, когато бившата звезда от телевизията Рик Далтън (Леонардо ди Каприо) се надява да възстанови кариерата си като се прехвърли в киното.

Снимка: Reuters

Това цели и дубльорът му Клиф Буут (Брат Пит). Плановете им обаче леко се усложняват след като те се озовават в близост до събитията, които се случват в къщата на Чарлс Менсън и Шарън Тейт (Марго Роби).

Това ще е последният проект на Тарантино като той заяви, че вече е дошъл краят на неговата кариера в киното. Той сподели, че смята да започне да пише книги и пиеси, за да поддържа живо въображението си. „Смятам, че дадох всичко, което мога на киното“, призна режисьорът и сценарист.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

запознат, за разлика ( преди 4 години )
Не е къщата на Чарлс Менсън, а на Роман Полански, чиято жена е била бременната Шарън Тейт... той е човекът, стоящ зад убийството на Шарън (негови последователи са убийците и).
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар