IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рами Малек отказа да играе арабски терорист

3 юли 2019 15 00

Носителят на „Оскар“ с нова роля в „Бонд 25“

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Рами Малек е един от най-обещаващите млади актьори в Холивуд. Преди година той успя да спечели „Оскар“ за ролята си на Фреди Меркюри във филма „Бохемска рапсодия“. Той беше толкова отдаден на ролята, че преди да започнат снимките на проекта, Малек е изгледал множество видеа с изпълнителя на Куин и се е опитвал да повтаря движенията му.

Сега, Рами е на път да влезе в нов огромен проект, а именно – новия филм за агент 007. „Бонд 25“ ще продължи традицията за неуловимия агент Джеймс Бонд, в чиято роля отново ще влезе Даниел Крейг. Малек ще играе лошият герой и сподели в интервю, че няма търпение да се включи в проекта.

Една от основните му грижи обаче била това да не се превърне в поредната история за терорист от близкия Изток. „Имаше едно нещо, което исках да обсъдя с режисьора Кари Фукунага. Казах му, че не можем да свържем героя ми с каквато и да е терористична организация или радикална идеология и религия. Обясних, че аз не бих изиграл такъв човек и ако това е виждането на Кари, то тогава аз се отказвам от ролята“, призна пред The Mirror актьорът.

Снимка: Reuters

Хубавото е, че и двамата са на едно мнение и героят на Малек няма да бъде показан като радикален терорист. Решението да не играе такава роля е било подбудено от собственото минало на носителя на „Оскар“.

Рами е с египетско потекло, той много добре знае какво е да те съдят само по това откъде идваш. Затова и той твърдо е решил да представи на хората абсолютно нов вид злодей.

Снимка: Reuters

Очаква се „Бонд 25“ да излезе в България на 8-и април 2020-а година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари