IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Алба: Майчинството е най-трудната професия

9 юли 2019 09 30

Актрисата ръководи козметична компания

Reuters

Reuters

„Да стана майка беше най-трудното нещо на света, но е и нещото, което ме подготви най-много за бизнес кариерата ми“. Това заяви Джесика Алба в интервю за британското издание на списание Cosmopolitan. Звездата посочи, че отглеждането на деца ѝ се сторило доста по-трудно от актьорската професия. 

Алба обяснява, че с появата на детето се научила да върши няколко неща едновременно и винаги да бъде подготвена за нещо неочаквано. 

„В началото правих грешката да не нося памперси, когато излизаме на вечеря, и накрая трябваше да повивам бебето с одеяла. Така се научих да съм креативна и жилава“, разказва тя. 
38-годишната актриса има три деца – две момиченца на 11 и 7, както и момченце на 18 месеца. 

В момента Джесика съчетава изявите в киното с ръководенето на компанията за козметика „The Honest Company“. За бизнеса си тя изтъква, че в началото не искала да се знае, че тя стои зад проекта. 

„Винаги се отдръпвах и оставях другите да получат признание за моята работа. През първите три години откакто компанията работи, всеки мислеше, че всички идеи са дело на партньора ми. Това беше трудно за мен, но трябваше да го преодолея“, казва още Джесика Алба. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари