Скоро не бяхме виждали Анджелина Джоли на големия екран като последният ѝ филм беше през 2017-а. Сега обаче тя отново ще ни радва с присъствието си, тъй като излезе дългоочакваният трейлър на новия ѝ филм „Господарката на злото 2“.

Първата част излезе през 2014-а и разказа малко по-различна версия на приказката Спящата красавица. Джоли влиза в ролята на злата фея, която първоначално е била една от добрите, но пререкания с краля я превръщат в чудовище.

За да си отмъсти на мъжа, който я предава, тя решава да посегне на най-милото му, а именно – дъщеря му Аврора. В ролята на малкото момиче влиза Ел Фанинг, която прави чудесна игра и затвърждава славата си на едно от обещаващите лица в киното.

Снимка: Reuters

Все пак, както става в приказките, нещата не стоят по начина, по който всеки си мисли и непрестанно се случват интересни неща. „Господарката на злото“ пожъна невероятен успех сред малки и големи и затова от Дисни решиха да продължат поредицата. Сега виждаме на екран отново Анджелина Джоли, която се превъплъщава в страшната вещица.

Ел Фанинг и Анджелина Джоли на премиерата на „Господарката на злото“ през 2014-а. Снимка: Reuters

Действието се развива 5 години след случилото се в първия филм и ще покаже взаимоотношенията между Злодеида (Джоли) и Аврора. Тук вече се показват и първите любовни трепети на момичето, които притесняват героинята на Анджелина. Във филма се включва и Мишел Пфайфър, която влиза в ролята на кралица Ингрид, която е майка на Филип – принцът, в който се влюбва Аврора.

Българската премиера на „Господарката на злото 2“ ще бъде на 18 октомври 2019 г.