IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Търсиш лоши сценаристи в Google – излиза „Игра на тронове“

12 юли 2019 05 40

Сценаристите на филма трупат негативи

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Търсим в глобалната търсачка какво ли не – от рецепти, клипове на песни, информация за хотели, известни личности, скандали до филми. Ако решим да попитаме чичо Google кои са най-лошите сценаристи, няма да останем изненадани от резултата, защото ще излязат тези, написали сюжета на „Игра на тронове“.

Проверка в търсачката показва, че изписвайки „лоши сценаристи“ на английски (bad writers), ще се появят имената на Дейвид Бениоф и Ди Би Уайс.

Последният сезон на „Игра на тронове“ бе излъчен преди няколко месеца, но феновете продължават да недоволстват от края му и най-вече работата на сценаристите. Някои дори събират подписи за заснемането на още серии и финал.

Междувременно в уебсайт хора приканваха други да гласуват за двамата сценаристи, за да може те да бъдат избрани за най-зле сред колегите им.

И докато някои хора продължават да се възмущават, огромен гоблен с героите от хитовата продукция, снимана в продължение на няколко години, бе създаден в Белфаст. Той ще стане част от експозицията в местен музей. Градчето в Северна Ирландия е една от локациите, на която са заснети част от сцените от „Игра на тронове“.

Дължината на гоблена е колкото едно футболно игрище. По него с месеци са работили десетки шивачки. Очаква се през септември той да замине за Франция, където да бъде поставен на специално изложение.

Започнаха снимките на сериал от поредицата „Игра на тронове“

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари