IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колумбийско шоу на Малума в „Арена Армеец“

11 юли 2019 07 30

Малума не позволи на феновете си да починат дори за миг

Снимка: Личен архив

Снимка: Личен архив

„Благодаря“ с колумбийски акцент, смяна на тоалетите за отрицателно време, танци и прегръдки с феновете. Това беше картинката вчера в столичната зала „Арена Армеец“. Причината – концертът на колумбийската сензация Малума. София беше една от спирките на певеца в световното му турне „Maluma: 11:11 World Tour“, което започна още през септември. 

Концертът по програма трябваше да започне в 20:00, но проблеми с техниката забавиха събитието. Оказа се, че оборудването е било задържано на границата повече от 6 часа, което попречи всичко да тръгне по план. Часът беше променен на 21, а хората пред залата с нетърпение очакваха да бъдат отворени вратите. 

След като моментът най-накрая настъпи и зрителите започнаха бавно да влизат, отвътре ги посрещна огромна сцена, от която се чуваха ритмични латиноамерикански песни, служещи за подгряване на публиката.

Снимка: BulFoto

На няколко пъти имаше индикации, че Малума най-накрая ще излезе и ще зарадва феновете си, но певецът така и не го правеше. Според източници, причината отново е била техниката, която се е свързвала буквално докато хората се редяха на местата си. 

Най-накрая „Арена Армеец“ потъна в тъмнината и на огромен екран започнаха да се въртят числа на фона на музиката на Майкъл Джексън. Феновете извадиха телефоните в опит да запечатат първите мигове на Малума на българска земя. И ето го и него!

Облечен с яке, от което на всеки може да му стане топло само като го гледа, колумбиецът започна веднага със своите най-популярни песни.

 

 

Още в началото беше заявено, че концертът едва ли ще остави някой присъстващ да седне на мястото си или пък да спре да танцува дори за миг. Регентон ритмите просто минаваха като ток през цялата публика и тя се движеше в такта на музиката цели два часа и половина.

След първите няколко изпълнения беше време за истинското шоу, в което Малума показа на българските фенове как наистина се танцува на неговата музика. Но това не беше всичко!

 

 

Той избра две момичета от публиката, които качи на сцената, сбъдвайки мечтата им да се докоснат до своя идол. Едното от тях дори се престраши да се впусне в танцов двубой с изпълнителя, което ѝ спечели както неговите, така и симпатиите на публиката. 

След кратка почивка, която беше нужна за смяна на тоалета, Малума отново се появи на сцената, за да изпее някои от най-прочувствените си балади. Заедно със своите беквокали, той накара цялата зала да повярва отново в любовта. Бавните песни бяха последвани от най-новите хитове на изпълнителя, а залата рядко оставаше безмълвна и понякога дори заглушаваше музиката.

Това със сигурност се хареса на колумбийската звезда, която по време на една от песните си спря напълно музикалния съпровод и остави залата да се справи сама с текста. Със сигурност тя го направи много добре. 

Снимка: BulFoto

Точно когато всички си помислиха, че концертът е свършил, Малума отново успя да ги изненада като излезе загърнат с българското знаме. Искреното „Благодаря“, изречено на български с колумбийски акцент подлуди публиката, която не спря да скандира името на изпълнителя.

С последно акапелно изпълнение, което в повечето време беше поето от феновете, Малума каза довиждане на българската публика, с обещанието, че това не е последното му гостуване у нас.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари