IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ротердам не иска Мадона на „Евровизия“

15 юли 2019 11 40

Градът иска да е домакин на конкурса

Reuters

Reuters

Мадона „представлява риск за обществения ред и сигурността и подхранва антисемитизма“. Ето защо тя не бива да бъде допускана на „Евровизия“ в Ротердам. Това поискаха местни политици по време на обсъжданията за домакинството на града на „Евровизия“ през 2020-а.

Управниците настояват да се издаде забрана на певицата, чието участие на песенния конкурс тази година ще бъде запомнено със скандал. 

Да се издаде забрана на Мадона да прекрачва границите на Ротердам в деня на големия финал на Евровизия догодина – такова предложение бе дадено по време на обсъждането на официалната оферта, която градът внася, за да кандидатства за домакинство на песенния конкурс.

До момента изпълнителката все още не е обявила, че иска да участва на финала, но организаторите искат да се „застраховат“ с мерки преди да са изпратили своята официална оферта за домакинство. 

На „Евровизия“: Мадона разочарова феновете си 

Освен Ротердам, още един град напира да прави конкурса на своя сцена – Маастрихт. И двата са отделили сериозен бюджет за събитието. С по-скромно финансиране са Арнем, Утрехт, Леуварден, Ден Бос и Хага. 

Тази година „Евровизия“ спечели Дънкан Лорънс От Нидерландия. Мадона пък ядоса организаторите от Тел Авив още с пристигането си, когато заплаши, че няма да участва, ако не удовлетворят някои нейни изисквания. По-късно нейни танцьори се появиха със знамената на Израел и Палестина, което разпали страстите сред публиката и бе сметнато за неуважение към Израел. 

Мадона с палестинско знаме в Израел. Министърка: Това е грешка!

Междувременно писмо, с което Тупак е прекратил връзката си с поп иконата, ще бъде продадено на търг на 17 юли. Мадона кри за отношенията им дълги години, но през 2015-а призна, че били повече от приятели. 

„Ако теб те видят с черен мъж, това няма да застраши кариерата ти, дори напротив – ще те направи да изглеждаш по-широко скроена и вълнуваща. Но при мен, заради образа, който съм си изградил, ще разочаровам половината хора, които ме направиха това, което съм“, пише рапърът.  

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари