IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари и Меган се видяха с Бионсе на филмова премиера

15 юли 2019 08 35

Кралско присъствие на премиерата на „Цар лъв“

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Преди доста години анимацията „Цар Лъв“ направи истински фурор сред деца и възрастни. Филмчето от 1994-а разказва за малкото лъвче Симба, което трябва да се научи как да се справя с живота и да се подготви за евентуалното му царуване над всички животни в джунглата.

Някои събития обаче преобръщат историята и публиката е прикована към екраните през цялото време. Сега, 25 години по-късно, от Дисни решават да направят игрален филм, който отново да трогне всички зрители. В него участват Джон Оливър, който озвучава Зазу, Джеймс Ърл Джонес, който е Муфаса, Сет Роугън в ролята на Пумба и много други.

Най-голямо вълнение обаче предизвиква името на Бионсе, която освен че ще озвучи Нала, ще се погрижи и за музиката във филма. Миналата седмица, „Цар лъв“ направи своята премиера в Лондон, където Бионсе и съпругът ѝ Джей Зи присъстваха. Там кралицата на музиката се срещна с истинските кралски особи принц Хари и съпругата му Меган Маркъл.

Снимка: Reuters

Певицата беше облечена с прекрасна жълта рокля с паднало рамо, а Джей Зи изглеждаше перфектно с черен костюм. Кралското семейство също не отстъпваше по тоалети като двамата заложиха на класиката с черна рокля и черен костюм.

Снимка: Reuters

Семейство Картър, както е истинската фамилия на двамата изпълнители, поздрави херцогинята и херцога на Съсекс по случай раждането на сина им Арчи, а от своя страна, Хари и Меган пожелаха успех на филма. Премиерата на „Цар лъв“ е първият червен килим за Меган след като се превърна в кралска особа.

Снимка: Reuters

Премиерата на филма „Цар лъв“ в България е на 19-и юли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари