IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ед Шийрън: Трябва да се върна в Африка

17 юли 2019 12 00

Певецът обмисля почивка след турнето

Reuters

Reuters

„Трябва да се върна в Африка“. Това сподели пред The Sun Ед Шийрън и изтъкна, че планира почивка там след своето турне. 

Преди броени дни изпълнителят пя за феновете си в Румъния. Последният му концерт от турнето е през август. След това той смята да се отдаде на заслужен релакс. 

„Преди няколко години бях в Гана и много ми хареса. Сега искам да отида в Нигерия. Чух, че оризът там е много вкусен“, обясни той. 

Най-вероятно британският изпълнител ще обиколи Нигерия със съпругата си Чери Сийборн. Наскоро той потвърди в своя песен, че вече е семеен. 

Ед Шийрън споделя още за посещението си в Либерия през 2017 г. Тогава той бе доброволец по случай „Red Nose Day“ (Денят на червения нос). Той прекара известно време с деца, лишени от родителска грижа и покрив. Тогава малко момче от Гана го трогна с историята си и изпълнителят на „Shape Of You“ направи всичко възможно, за да му намери дом. 

Ед Шийрън се оженил тайно дни преди Коледа

„Когато даваш образование на тези деца, ти им даваш надежда. Мисля, че главният проблем дори не е финансов. Мисля, че просто някой трябва да им каже „Можеш да бъдеш такъв“ и да изпълни обещанието си“, коментира Шийрън. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари