IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Клюкарката“ се завръща по HBO

18 юли 2019 07 40

В момента се подготвят нови 10 епизода

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

„Добро утро, Горен Ийст Сайд“. Феновете на сериала „Клюкарката“ със сигурност знаят тази реплика до болка. Тийнейджърската драма се излъчваше от 2007-а до 2012-а и бързо се превърна в сензация не само в Америка.

Историята проследява живота на група богати деца, които тепърва се сблъскват с живота, който е контролиран не само от техните родители, но и от мистериозен човек от интернет. По някакъв начин тази „клюкарка“ знае абсолютно всичко за всеки герой и чрез изнудване, получава всичко, което иска.

С края си през 2012-а „Клюкарката“ остави хиляди тъжни фенове зад себе си, които и до ден днешен се надяват да има нови епизоди. Е, желанието им се сбъдна и от HBO обявиха, че в момента се работи върху 10 серии, които ще се излъчат по новия им канал HBO Max. Историята ще се развива осем години след събитията в оригиналния сериал и ще представи на феновете съвсем нови герои.

Снимка: Getty

Сценарист ще бъде Джош Шварц, който работеше и по първия проект, но засега не е ясно дали останалите „ветерани“ ще се завърнат на екран. „Клюкарката“ представи на зрителите актьори като Блейк Лайвли, Пен Баджли, Лейтън Мейсър, Ед Уестуик и Чейс Кроуфърд.

Самата Мейсър, която игра шест години Блеър Уолдорф, заяви, че никой не я е потърсил все още за потенциално съживяване на „Клюкарката“. Все пак тя не отхвърля идеята да се появи на екран, за да влезе отново в незабравимата си роля.

Снимка: Getty

Очаква се новата платформа на HBO да бъде пусната през 2020-а. Освен нови епизоди на „Клюкарката“, там ще можете да гледате всички сезони на „Приятели“, „Малки сладки лъжкини“ и „Принцът на Бел Еър“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари