IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Стайлс с роля в „Малката русалка“

19 юли 2019 05 30

Актьорският състав постепенно се запълва

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Звездата от One Direction е поредното име, което ще се гмурне към морското дъно. След като стана ясно, че в ролята на Ариел ще влезе Хали Бейли, а компания ще ѝ правят Мелиса Маккартни, Джейкъм Трембли и Акуафина, към този актьорски състав се присъединява и Хари Стайлс.

Певецът, който беше част от нашумялата момчешка група, е в ранни преговори за ролята на Ерик – принцът, в който Ариел се влюбва. Русалката го спасява от удавяне и след това сключва сделка с водната вещица Урсула (Мелиса Маккартни) да размени гласа си за крака. Така, Ариел се надява принцът да я обикне, както тя го обича.

Изборът на Стайлс не е много изненадващ, тъй като от Дисни ще се фокусират върху песните и искат главните роли да бъдат изпълнявани от талантливи певци. В оригиналното детско, Ерик не изпълнява нито една песен, но това се променя за мюзикъла на Бродуей, който излиза през 2000-а година.

Снимка: Reuters

Това е втора роля в киното за Хари, който направи дебюта си в невероятната военна драма „Dunkirk“ на Кристофър Нолан. Лентата успя да спечели няколко Оскара, включително и за най-добро музикално оформление.

Снимка: Reuters

Сега изпълнителят се е запътил към малко по-подходяща за него роля и се надяваме да чуем прекрасните му вокални способности в „Малката русалка“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари