IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мат Деймън и Бен Афлек отново заедно

24 юли 2019 05 40

Двамата ще пишат сценария за филм на Ридли Скот

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Момчетата се завърнаха! Дългогодишните приятели Бен Афлек и Мат Деймън отново ще се съюзят в киното. Те работиха заедно по „Добрият Уил Хънтинг“ преди повече от 20 години. Филмът постигна невероятен успех, а Афлек и Деймън написаха сценария и участваха в него.

Към тях се присъедини и легендата Робин Уилямс, който спечели награда „Оскар“ за поддържаща роля, а двамата приятели взеха статуетка за най-добър сценарий. Към това те добавиха и „Златен глобус“ отново за сценарий, а филмът спечели в категорията за най-добра драма.

Сега Афлек и Деймън отново ще съберат сили за нов проект. Те ще работят заедно с Ридли Скот по новия му филм „Последният дуел“. Скот ще е режисьор на проекта, а двамата приятели отново ще залегнат над сценария. Към тях ще се присъедини и Никол Холофсенър, която пък работеше по номинирания за „Оскар“ тази година „Can you forgive me?“.

Снимка: Reuters

„Последният дуел“ разказва за война и отмъщение между двама приятели. Освен че ще пишат сценария, Мат и Бен ще влязат и в главните роли. Рицарят Жан де Каруж (Бен Афлек) и оръженосецът Жакет ле Грис (Мат Деймън) са добри приятели, но Жан обвинява Жакет, че е изнасилил жена му.

„Историята проследява битката на двама мъже, които се бият до смърт. Този, който остане жив, ще бъде провъзгласен за победител по волята на Бог. Ако Жан де Каруж загуби, жена му ще бъде изгорена на клада за това, че е излъгала за изнасилването“, разяснява синопсисът на филма.

Снимка: Reuters

Ако вече нямате търпение да видите Мат и Бен заедно на екран, то маркирайте си 15 октомври в календара, тъй като двамата ще участват във филма „Jay and Silent Bob“ на Кевин Смит.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари