IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спират снимките на „Бързи и яростни“ заради инцидент

24 юли 2019 07 30

Мъжът вече е в стабилно състояние

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Работата по деветия филм от поредицата „Бързи и яростни“ спира заради инцидент с каскадьор. Джо Уотс, който е заместник на Вин Дизел в екстремните ситуации е паднал от близо 9 метра. Той е снимал сцена, която се развива на балкон, но за съжаление, краят ѝ не е успешен.

Във фейсбук, годеницата на Уотс споделя, че той е със сериозна травма на главата и се намира в изкуствена кома. „В момента е стабилен, но лекарите ще го наблюдават през нощта“. Веднага на място са пристигнали линейка и полиция, а снимките са спрени за неопределено време.

Джо Уотс е професионален каскадьор и учител в The Creative Academy. Той е работил по множество проекти, сред които „Игра на тронове“, „Междузвездни войни: Последният джедай“ и „Спайдър-мен: Далеч от дома“.

Снимка: Reuters

Деветият филм от поредицата „Бързи и яростни“ ще бъде пуснат по кината следващата година. В него отново ще видим познатите лица на Вин Дизел и Мишел Родригес, които ще влязат в главните роли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари