IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пийнете вкусно кафе от „Приятели“

26 юли 2019 12 00

Може да се насладите на различни вкусове, които носят името на всеки от героите

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

През 2019-а се навършват 25 години от първия епизод на сериала „Приятели“. Превърнал се във феномен, ситкомът успя да държи публиката пред екраните в продължение на 10 години. Епизодите представяха историята на група приятели – три момичета и три момчета, които се борят със своите ежедневни проблеми, но в същото време винаги се подкрепят.

През 1994-а изгряха звездите на Мат Ле Бланк (Джоуи), Матю Пери (Чандлър), Дейвид Шуимър (Рос), Кортни Кокс (Моника), Лиса Кудроу (Фийби) и Дженифър Анистън (Рейчъл). Славата им е толкова голяма, че през последните сезони всеки от актьорите получава по 1 млн. долара на епизод. Шоуто се снима пред жива публика, а шегите и мухабетите са актуални и до днес. 

Повечето си време групата прекарва в кафенето „Central Perk“ в разговори за живота, любовта и проблемите. Те пиеха с такава наслада всяка напитка, която им беше сервирана, че феновете нямаха търпение да си поръчат едно горещо кафе, да седнат на удобния диван и да се почувстват част от сериала. 

 

 

Сега, те получават тази възможност, тъй като кафе в Лос Анджелис предлага вкусове, вдъхновени от сериала. Може да се насладите на цели зърна кафе, които са с какаов вкус, черно кафе или пък чай. Продуктите се правят с разрешението на Warner Brothers, които държат правата на „Приятели“ и ще бъдат пуснати в продажба на 31-ви юли. 

Ако отидете на място, може да си поръчате специална напитка с името на всеки от персонажите. „Джоуи“ е студен чай с вкус на манго, „Моника“ е айскафе, „Рейчъл“ е вкусно лате, „Рос“ си е нормално кафе, „Чандлър“ ще ви зарадва с прекрасно лате с кокосов вкус, а „Фийби“ със странната комбинация от кафе със сметана и бисквити. 

Снимка: Reuters

Това не е единственият бизнес, който се е вдъхновил от сериала. Компания за продажба на мебели започна да предлага на своите клиенти възглавници, масички и чаши с мотиви от „Приятели“. За съжаление, това е единственото нещо, с което феновете ще могат да се задоволят, тъй като нови епизоди на любимото им шоу едва ли ще бъдат заснемани. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари