IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заклетият ерген Джейк Джиленхол призна: Мечтая да стана баща!

29 юли 2019 05 41

Актьорът споделя, че вече има опит с децата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Джейк Джиленхол стана гост в Sunday Today, в което признава, че мечтае да стане баща.

В телевизионното шоу актьорът разказа за новата постановка на Бродуей Sea Wall / A Life, в която той играе една от главните роли.

В хода на разговора става ясно, че Джиленхол вече мисли за семейство и деца. „Аз много искам един ден да стана баща“, споделил той.

За ролята си Джейк разказа: „Това е спектакъл за вярата, семейството, грешките и смешните житейски ситуации. Моят герой се подготвя да става баща и си спомня за отношенията със собствения си баща“.

Актьорът също добавил: „Наложи ми се доста да науча, както знаете аз все още не съм баща, но се надявам един ден да стана“.

Въпреки че репутацията на Джиленхол е на заклет ерген, се оказа, че той обича деца и даже има малък опит в общуването с тях.

Звездата сподели, че редовно прекарва времето си с племенниците си (дъщерите на сестра му – актрисата Маги Джиленхол): „Моята сестра има две прекрасни момичета. Те просто са удивителни“, обясни още Джейк.

Актьорът е известен с ролите си в „След утрешния ден“, „Дони Дарко“, „Снайперисти“. За участието му в „Планината Броукбек“ получава и номинация за „Оскар“.

Джиленхол е имал връзки с доста свои колежки, сред които Рийз Уидърспун, Рут Уилсън, Рейчъл Макадамс, Кирстен Дънст, Леа Сейду... Все пак нито една от тях не успява да го впечатли дотолкова, че да останат заедно. Преди време актьорът споделя, че много си е падал по Дженифър Анистън и му е било трудно да работи с нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари