IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скорсезе събира Робърт де Ниро и Лео ди Каприо в новия си филм

30 юли 2019 05 30

Очаква се снимките да започнат през 2020 година

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Следващият проект на Мартин Скорсезе ще събере на едно място Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро. Филмът носи заглавието „Killers of the Flower Moon“ и е адаптация на криминалния роман на Дейвид Гран, написан по истинска история.

Очаква се снимките да започнат през пролетта на 2020-а. В момента Скорсезе работи по четвъртата си криминална драма „Ирландецът“. Ди Каприо е зает да промотира последния филм на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд“. В него актьорът си партнира с Брат Пит, Марго Роби, Ал Пачино и други звездни попълнения.

„Killers of the Flower Moon“ е шестият проект, който събира Леонардо ди Каприо с Мартин Скорсезе за последните 17 години. Други по-известни са „Авиаторът“, „Вълкът от Уолстрийт“ и „Злокобен остров“.

Снимка: Reuters

Правата за книгата на Гран са откупени за 5 млн. долара още през 2016 година. Със сценария на филма се залавя Ерик Рот, който стои в основата на „Форест Гъмп“ и „Странният случай на Бенджамин Бътън“.

Новият проект на Мартин Скорсезе ще разказва за поредица от смъртни случаи в Оклахома през 1920-а. Индианското племе Осидж открива петрол в земята си, след което започват убийствата. Случаят е смятан за първият с такъв вид фатално престъпление, който е разследван от ФБР.

Снимка: Reuters

Според данни на полицията, загиналите са близо 20, но авторът на книгата твърди, че те може да са много повече. Греъм предполага, че престъплението е извършено от местния скотовъд Уилям Хейл.

Персонажът му най-вероятно ще бъде поверен на Робърт де Ниро, който и в момента работи със Скорсезе. Двамата завършват „Ирландецът“, който ще бъде пуснат по Нетфликс през ноември. Новият проект е общо деветият, в който актьорът и режисьорът си партнират.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари