IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емилия Кларк и приятели с парти-изненада за Джейсън Момоа

30 юли 2019 12 00

Актьорът навършва 40 години на 1 август

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Джейсън Момоа се превърна в новия любимец на феновете след ролята си в „Игра на тронове“. Той влезе в обувките на Кал Дрого, ожени се за Денерис Таргериан, заля с разтопено злато брат ѝ, но в края на втори сезон публиката трябваше да се сбогува с него.

Макар да слезе от малкия екран, Джейсън Момоа веднага се насочи към други проекти. Беше избран да изиграе главната роля в „Аквамен“, а в момента работи и по друг сериал – „See“. Освен успешните си холивудски роли, Момоа впечатли и голяма част от женската публика със своята визия. 

Тези дни се очаква актьорът да навърши 40 години. По този повод, приятелите му решиха да организират парти-изненада. Инициатор на събитието беше Мада Абделхамид, който тренира Момоа за ролята на Кал Дрого. Той заснема всичко и качва видеото в Ютуб.

Снимка: Reuters

Преди да влезе в хотелска стая, пълна с приятелите му, Момоа е на среща с фенове и раздава автографи. „Току-що измислихме глупава причина, поради която той трябва да си тръгне. Всичките му приятели казаха, че са заети и не са в града. Мисли си, че отиваме да хапнем суши. Но всъщност планираме най-якото парти на годината“, споделя Абделхамид пред камерата.

На партито присъстваха Емилия Кларк, която изигра ролята на Денерис Таргериан и успя да заснеме най-много сцени с Момоа. Двамата бяха съпруг и съпруга в продължение на два сезона и сформираха невероятно приятелство зад камерата. Емилия сподели снимки от партито в своя Инстаграм. 

 

 

Кларк и рожденикът дори се свързаха със съпругата на Момоа и двете им деца. Разбира се, партито не мина и без тематична торта с любимите вкусове на актьора. Друго звездно лице, присъствало на рождения ден, е Иън Сомърхолдър. „Момоа, обичам те. Честит рожден ден, братко. Гордея се с теб, благодаря ти за всичко“, гласеше посланието на актьора към камерата.

Джейсън Момоа ще навърши 40 години на 1 август, а видеото с парти-изненадата може да видите тук

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари