IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джо и Софи с татуировки в памет на кучето им

1 август 2019 11 30

Аляският клий кай беше блъснат от кола

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Джо Джонас и Софи Търнър не искат да се разделят със спомена за кучето си Уалдо. То беше блъснато от кола преди седмица, след като се е откъснало от каишката си по време на разходка. Певецът и актрисата не са били заедно с домашния си любимец, а са го оставили в ръцете на човек, който развежда кучета.

Уалдо е част от семейството на Джо и Софи от април 2018-а. Кучето е от породата Аляски клий кай, която е подобна на хъски. Това беше втори домашен любимец за двойката, след Порки, който е от същата порода.

Животните бяха почти навсякъде със съпрузите и дори присъстваха на сватбата им във Франция през миналия месец. 

 

 

Сега, няколко дни след смъртта на Уалдо, Софи и Джо му отдават почит. Двамата си направиха идентични татуировки с лика на кучето и споделиха снимки в социалните мрежи. „Липсваш ми, Уалдо“, написа актрисата под фотоса.

Двойката получи подкрепа от най-близките си. Ник Джонас и съпругата му Приянка Чопра-Джонас коментираха снимките със сърца и изразиха своите съболезнования. 

 

 

 

Според полицейски доклади от деня на инцидента, автомобил е блъснал куче около 11:30 вечерта. След това колата е напуснала местопроизшествието и все още извършителят се издирва. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари