IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спомен за Патрик Суейзи

3 август 2019 08 00

Филмът ще излезе на 18 август

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актьор, танцьор и певец. Всичко това се събира в личността на Патрик Суейзи. Роден през 1952-а, той добива известност с филма „Мръсни танци“. Там се вижда талантът му във всеки един аспект и веднага се превръща в секссимвола на Холивуд.

Следва роля във филма „Дух“, където си партнира с Деми Мур. За съжаление Суейзи си отива едва на 57 години след борба с рак на панкреаса. Сега, за да почетат паметта му, от Paramount Network пускат документален филм за живота и творчеството на актьора.

„Аз съм Патрик Суейзи“ показва някои от най-известните му роли, а спомени за него споделят Деми Мур, Сам Елиът, Роб Лоу, Дженифър Грей и Кели Линч. Освен това, във филма се появяват и съпругата му Лиса Неми и брат му Дон Суейзи.

„Патрик притежаваше една лека грубоватост, но в същото време беше красив, нежен и имаше невероятната способност за движение“, признава Мур. „Той успяваше да впечатли всички наоколо“, е споменът на Линч от срещата с актьора.

Снимка: Reuters

Лентата показва и таланта на Суейзи като гимнастик, танцьор по балет и боец по смесени бойни изкуства. „На тази планета си за определено време. Не го губи“. Това е началото на трейлъра на „Аз съм Патрик Суейзи“. Думите са на самия актьор, който на 18 август тази година щеше да навърши 67 години.

Като спомен за него, филмът ще се излъчи точно на рождения му ден. Още отсега може да приготвите кърпичките, а вие се подгответе емоционално с трейлъра.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари