IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Чарлз става филмов герой?

5 август 2019 11 50

Медии го свързват с поредицата за Джеймс Бонд

Reuters

Reuters

Принц Чарлз може да получи епизодична роля в киното. Според британските медии, той има предложение за снимките за 25-ия филм от поредицата за Джеймс Бонд.

„Не е тайна, че филмът е изправен пред трудности, но една покана към член на кралското семейство може да бъде точно това, от което се нуждае продукцията“, пише изданието „The Sun“.

Журналисти на Острова отразиха посещението на принц Чарлз в лондонските студиа „Pinewood“, където той се срещна с част от екипа на мащабната холивудска продукция. Именно тогава тръгнала шега, че той може да стане част от актьорския състав.

„Всяко потвърждение за епизодична роля на престолонаследника вероятно ще бъде запазено в строга тайна, но ако той откаже, продуцентите могат да насочат вниманието си към принцовете Уилям и Хари“, обяснява още източникът на изданието.

Наскоро Даниъл Крейг получи травма по време на сложна каскада и се наложи да отсъства от работа за известно време.

Поканата към принц Чарлз не е изненадваща. Преди години неговата майка – Елизабет Втора, участва в рекламен клип с Агент 007, предназначен за старта на Летните олимпийски игри в Лондон.

Чарлс и Даяна: Сватбата на века беше преди 38 години

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари