IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дипло преживя самолетна авария с наркотици и шоколад

7 август 2019 12 00

Диджеят медитира с отрова от жаба, докато стъклата на джета му се пукат във въздуха

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Малцина могат да оцелеят в такава ситуация и да разкажат за това. Диджей Дипло преживя самолетна катастрофа с частния си джет и по чудо оцеля. 40-годишната звезда разказа сам за случилото се в мрежата и издаде, че е успял да запази самообладание, благодарение на някои наркотични субстанции и шоколад.

Дипло пусна кадър в Instagram, на който се вижда, че стъклата на самолета му са пукнати на паяжина и докато екипажът му откача, той медитира на леглото си.

„Скъпи колумбийци и минеаполци, прозорците на джета ми току-що се пукнаха и пилотите сложиха маските си, така че не съм сигурен дали ще имам шоу довечера. Но те оставиха wifi включен, така че просто ще си стоя и ще пуша отрова от жаба и Vlog. Тъкмо си купих тази жилетка от магазин за втора употреба в Далас. Също така не съм ви казвал досега, но може да съм гей.. На кадъра се виждат шоколадчета за понижаване на кръвната захар, но и отрова. Малко по-късно диджеят „ъпдейтна“ феновете си, че е кацнал без драма.

„Ъпдейт: кацнахме и никой не умря. Може още да съм гей, но повече няма да умирам в джет, добави Дипло. Закачката със сексуалността на звездата вероятно е просто майтап.

Преди време той бе свързван интимно с актрисата Кейт Хъдсън.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари