IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камерън Диас: Актьорството не ми липсва

7 август 2019 11 40

Звездата работи по нов проект

Reuters

Reuters

„Чувствам, че е добре за мен да се оттегля за известно време, да обърна внимание на себе си, за да помисля как и кога да се завърна, ако изобщо поискам. Не ми липсва актьорството“. Това заяви Камерън Диас в интервю за списание „Instyle“. 46-годишната звезда разкри с какво се занимава след като спря да работи в киното.

„Започнах да ставам известна, когато бях на 22-25 години, което беше доста отдавна. Като се замисля осъзнавам, че съм дала половината от живота си на публиката и обществения живот“, обясни тя.

Актрисата уточнява, че в момента има повече свободно време, което може да използва за близките си и нещата, които обича да прави.

Преди броени дни американските таблоиди съобщиха, че Камерън очаква първото си дете. Тя все още не е потвърдила новината, но коментира връзката си с Бенджи Мадън, с когото не обича да се появява пред камерите.

„Най-хубавото нещо, което ми се е случвало е, че се омъжих за този прекрасен мъж. Той е невероятен човек и партньор. Не знам дали бях готова да се омъжа за Бенджи, но знаех, че той е специален. Той е добър човек, няма драма. Наистина съм благодарна за него“, обясни Диас.

Камерън Диас очаква първото си дете

Русокосата актриса обясни, че има много вдъхновение и идеи за нов проект, който смята да реализира. С него тя може би ще изненада феновете си, които искат тя да се завърне отново на екрана.

„Забавно е хората да не знаят изобщо какво правя. Моето време е изцяло и само за мен. В момента не трябва да продавам никакви филми, точно заради това не е нужно да давам на хората нещо. Не се занимавам повече с това. Живея си живота“, добави тя.

Последната роля на актрисата бе през 2014 г. Въпреки че рядко ходи на светски събития, звездата все още не е забравена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари