IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите от One Tree Hill говорят за нещата зад кулисите

13 август 2019 11 40

Бетани Джой Ленц и Джена Крамър откровено за отношенията с колегите

Снимка: Getty

Снимка: Getty

В сезона на подновяване на стари сериали, част от звездите от One Tree Hill също се събраха да обсъдят някои неща, случили се зад кулисите на проекта. Епизодите на американската драма започнаха да се излъчват през 2003 година и разказват историята на група ученици, които се опитват да се справят с живота в малкото градче Три Хил.

Те преминават през любовни трепети, раздели, съперничество, приятелство и предателство, а зрителите зорко следят случващото се в продължение на 9 сезона.

Първоначално историята се въртеше около Люк (Чад Майкъл Мъри), Пейтън (Хилъри Бъртън), Брук (София Буш), Нейтън (Джеймс Лафърти) и Хейли (Бетани Джой Ленц). Постепенно в сериала постъпваха и нови актьори, които още повече добавяха към драмата.

Все пак в края на шести сезон Люк и Пейтън напускат Три Хил. Историите зад това решение бяха коренно различни – от това, че двамата актьори вече са се изчерпали като персонажи до разрив в отношенията с колеги и екип.

Хилъри Бъртън, Бетани Джой Ленц, Чад Майкъл Мъри, София Буш и Джеймс Лаферти. Снимка: Getty

Все пак шоуто продължи още 3 сезона и на хоризонта изгряха нови звезди. Една от тях беше Джена Крамър, която влезе в ролята на Алекс Дюпри – разглезена актриса, която търси своето място в света.

Точно Крамър и Бетани Джой Ленц накараха феновете да си спомнят за сериала. В последния епизод от подкаста Whine Down With Jana Kramer двете говориха за колегите си и затова колко разделени всъщност са били те.

„Беше много трудно, защото когато влязох в шоуто, имах чувството, че актьорският състав не е единен. Мислех, че всеки си има определено място и трябваше да избирам в кой отбор да вляза“, заявява Крамър, която в момента се подвизава и като кънтри певица.

Джена Крамър. Снимка: Reuters

Според нея, виновникът за тази обстановка е бил самият сценарист на сериала – Марк Скуахн. Припомняме, че преди 2 години той беше обвинен от няколко жени в сексуален тормоз. Тогава Хилъри Бъртън, София Буш и Бетани Джой Ленц също изразиха своите позиции по темата, осъждайки строго действията на сценариста.

В подкаста Джой Ленц потвърди думите на Крамър. „Ще бъде чудесно, ако можем да се върнем назад във времето и да не сме толкова разделени в нито един момент“. Все пак и двете споделят, че харесват своите героини и изборите, които са направили по време на сериала.

София Буш, Хилъри Бъртън и Бетани Джой Ленц. Снимка: Getty

В разгара на завръщане към минали проекти, двете актриси обсъдиха и възможността One Tree Hill отново да се върне на екран. Идеята не се хареса много на Джой Ленц, тъй като, според нея, шоуто ще бъде компрометирано заради случая с Марк Скуахн. „Смятам, че проблемът е в създателя на сериала. Мисля, че това ще е нещото, което ще попречи на проекта, освен ако той не се откаже от него доброволно“.

Все пак, ако всички нейни колеги се съгласят да заснемат нови епизоди, то Джой Ленц смята, че ще е в много по-добра обстановка отпреди. „Смятам, че с напредването на годините все повече се наслаждаваме на компанията си и ще се радваме да работим заедно“.

Снимка: Getty

Феновете на сериала може да започнат да стискат палци и One Tree Hill да се появи на екран след няколко години с малко по-старите версии на своите персонажи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари