IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезда от Stranger Things пусна песни

19 август 2019 07 28

Мая Хоук доби известност с ролята си на Робин

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Мая Хоук беше неизвестна за холивудския свят до преди няколко месеца. Дъщерята на Ума Търман и Итън Хоук плахо си пробиваше път в световното кино, опитвайки се да просперира сама и да не се налага да използва фамилното си име като коз срещу конкуренцията.

Всичко явно се получи добре, тъй като младата актриса получава роля в един от най-добрите сериали на Нетфлиск - Stranger Things. Историята проследява малък град в Америка през средата на 80-те години, в който започват да се случват странни неща. Главните роли са поверени на съвсем неизвестни актьори, които са едва на 12 години. 

Рискът на продуцентите - братята Дъфер, е повече от оправдан, тъй като сериалът веднага приковава зрителите към екраните и ги кара с нетърпение да чакат следващите сезони.

Снимка: Reuters

Макар повечето от почитателите да не бяха въодушевени от последните епизоди, Нетфликс най-вероятно ще премине към реализирането и на четвърти сезон. Дали героинята на Мая Хоук ще участва в него, все още не се знае, но това не пречи на актрисата да развива и другите си таланти.

Наскоро тя пусна две нови песни. "To Love a Boy" и "Stay Open" се въртят вече в интернет пространството и на различни музикални платформи, а първият човек, който поздрави младата изпълнителка, беше баща й - Итън Хоук. "Тези две нови прекрасни песни бяха пуснати вчера от Мая Хоук. Очаквайте и албум", написа той под пост за едно от двете парчерта. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ethan Hawke (@ethanhawke) на Авг 17, 2019 в 6:38 PDT

Това не е й първият път, в който Хоук-старши се гордее публично с успехите на дъщеря си. Веднага след като излезе официален плакат за трети сезон на Stranger Things, той побърза да го публикува в профила си в Инстаграм, където не спеси похвалите си.  

 

И, ако това не е достатъчно, Мая Хоук може да се похвали и с роля в новия филм на Куентин Тарантино Once Upon A Time In Hollywood. Изглежда, че момичето не си пилее времето в лятни почивки и ваканции. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари