IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлийз Терон, Никол Кидман и Марго Роби влизат в асансьор...

22 август 2019 14 30

Новият им филм "Bombshell" ще е базиран на реални събития

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В момента по кината върви "Имало едно време в Холивуд", където може да се насладите на истинска плеяда от звезди. Там участват Брад Пит, Леонардо Ди Каприо, Ал Пачино, Марго Роби и др. Не мина доста време и в интернет пространството се завъртя трейлър, който представя още един филм, който не може да се оплаче от присъствието на таланти.

"Bombshell" събира на едно място Чарлийз Терон, Никол Кидман и Марго Роби. Малкото, което видяхме, показва истинска напрегната обстановка в асансьор, където трите дами се засичат. Без говор, само леки погледи, но зрителят вече разбира накъде отиват нещата. 

Историята разказва за истинската история на Роджър Ейлс. Телевизионният продуцент и шеф на Fox News беше обвинен за сексуален тормоз. Според подадените жалби, той е карал служителки да спят с него, за да получат повишение. Той се оттегли от поста си на директор, а през 2017-а почина на 77 години.

филм

Снимка: Reuters

Сега, целият случай получава и холивудска трактовка. Джон Литгоу ще влезе в ролята на Ейлс, а Марго Роби ще играе продуценка, на име Кайла Поспишил. Чарлийз Терон и Никол Кидман влизат във филма като Мегън Кели и Гретчен Карлсън. Актьорският състав включва още имена като Алисън Джени, Кони Бъртън и Малкълм Макдауъл като Рупърт Мърдок. 

Терон, която последно беше по екраните с филма "А дано, ама надали", признава, че първоначално не е знаела истинската история на скандала. "Не знаех миналото на моята героиния и не разбирах в каква ситуация се намира. Смятам, че доста хора са в моето положение и не разбират защот тя просто не е казала за тормоза". 

филм

Снимка: Reuters

Джон Литгоу, който е Роджър Ейлс, споделя, че филмът е повече за жените, които са се противопоставили на шефа на Fox News, а не самия него. "Всъщност това е история за шест или седедем коренно различни дами, които имат различни преживявания, случилили се по време на кризата във Fox". 

Зад камерата сяда режисьорът Джай Роуч, който преди това е работил върху филми като "Запознай се с нашите", "Тръмбо" и други. Това е втори проект за случая във Fox, след като се появи и сериал, в който играеха Ръсел Кроу и Наоми Уотс, които съответно играха Роджър Ейлс и Гретчен Карлсън.

филм

Снимка: Reuters

"Bombshell" ще се появи по кината на 20 декември, а ние вече нямаме търпение да видим тези три дами на големия екран.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари