IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Живот на първа дама: Виола Дейвис като Мишел Обама

27 август 2019 15 30

Нов сериал ще проследи живота на някои от първите дами

Снимка: Reuters

Мишел Обама е една от най-обичаните първи дами на САЩ. Съпругата на бившия президент Барак Обама непрестанно заставаше зад благотворителни каузи, изразяваше мнението си по важни въпроси и впечатляваше с невероятната си харизма и човешко отношение. 

Сега, личността на Мишел Обама ще влезе в телевизионния ефир. Според множество медии отвъд океана, вече има кандидат за ролята й. Това е носителката на "Оскар" Виола Дейвис. Тя ще се опита да се доближи максимално до оригинала в новия сериал "Първите дами" по Showtime. 

дейвис

Снимка: Reuters

Историята ще проследява развитието на няколко първи дами, сред които Мишел Обама, Бети Форд и Елинор Рузвелт. Сценарият е написан от автора Арън Крули. Целта на сериала е да покаже на зрителя както професионалния, така и личния живот на нежните половинки на американските президенти. 

дейвис

Снимка: Reuters

"Първите дами" ще се потопи в работата, която се върши в Източното крило на Белия дом, където са настанени първите дами и техния антураж. Мишел Обаа прекара осем години в най-важната сграда във Вашингтон от 2008 до 2016 година. Първата дама се е срещала лично с Виола Дейвис на няколко пъти през годината.

През 2017 година актрисата публикува снимка на двете във фейсбук, под която изрази своеъо възхищение от Обама. "Продължавай да светиш ярко и да влияеш на бъдещето на много поколения напред". Дейвис спечели "Оскар" през същата година за играта си във филма Fences. 

Все още се чака официална дата за началото на сериала. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари