IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ед Шийран си взима почивка от музиката

29 август 2019 12 00

Изпълнителят предди няколко дни приключи световното си турне

Снимка: Reuters

16 март 2017, Торино, Италия. Това е датата и мястото на първия концерт от световното турне на Ед Шийран. След 260 шоута, всичко приключи преди 3 дни в Ипсуич, Англия. Освен, че успя да направи концерти на шест континетна, певецът трябва да бъде поздравен и за поставянето на световен рекорд за най-печелившо турне. Публиката му е наброявала повече от 8 млн. души, а приходите възлита на 720 млн. долара.

Всичко хубаво обаче си има край и Шийран обяви, че слиза от музикалната сцена. На последния си концерт в Ипсуич, той обяви пред своите фенове, че си взима заслужена почивка след изтощителните две години, прекарани на път. "Това е последното ми изпълнение за следващите 18 месеца", призна изпълнителят. 

Ед

Снимка: Reuters

Той сподели, че има чувството, че се разделя с дългогодишна приятелка. Разбира се, неспирните турнета и пътувания между държави има своите минуси. В своите прощални думи, Шийран благодари на всички, които са участвали в организирането на концертите, споделяйки, че през 893 дни, които траеше турнето са се състояли 3 брака и са се родили 4 бебета. 

"Най-много искам да благодаря на всички от прекрасния ми екип, които се отказаха от живота си за 2 години и половина, за да ми помогнат да сбъдна мечтата си. Благодаря ви за упоритата работа и приятелството. Турнето официално се превърна в най-голямото в света. Изненадан съм, че оцеляхме". 

Ед

Снимка: Reuters

В края на съобщението си, изпълнителят опроверга слуховете, че се пенсионира. Веднага щом обяви, че слиза от сцената, таблоидите започнаха да говорят, че Шийран повече няма да издава албуми и феновете трябва да забравят за негови песни. "Не се пенсионирам, пресата драматизира повече от необходимото. Взимам си почивка за 18 месеца, за да направя още един албум и да си седя вкъщи с котките".

Ед

Снимка: Reuters

Изпълнителят обаче няма да е само с котките си, а у дома го чака и съпругата му - Шерил Сийбърн. По-рано тази година двамата се венчаха, а новината сподели самият Шийран по време на промотирането на албума си No. 6 Collaborations Project. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари