IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мерил Стрийп покори Венеция

4 септември 2019 12 00

Актрисата беше специален гост на фестивала

Мерил Стрийп не спира да впечатлява със своята визия и талант. Въпреки, че е на 70 години, актрисата и за миг не си е помислила да намалява филмовите си ангажименти. Наскоро тя приключи участието си в сериала "Големите малки лъжи", където отново показа какво значи актьорска игра. 

Бързо след това Стрийп замина за фестивала във Венеция, където представи филма си "The Laundromat". Филмът беше оценен доста високо от критиците. В него Стрийп играе вдовица, която се опитва да разбере къде са изчезнали парите на семейството й по време на скандала с "Документите от Панама". 

Мерил

Снимка: Reuters

Още преди филмът да бъде показан на големия екран обаче, критиците забелязаха нещо също толкова велико, а именно Мерил Стрийп. Тя се появи на червения килим във Венеция с небесносиня рокля от новата колекция на модния гигант Givenchy. 

Мерил

Снимка: Reuters

Актрисата стъпи пред фотоапаратите на репортерите и веднага си пролича, че тя се намира у дома си. Освободена и прекресна, Мерил успя да прикове всички погледи като дори накара присъстващите да забравят за колегата й във филма Гари Олдман. С огромана усмивка на лице и чувство за позициониране пред камерите, Стрийп въобще не изглеждаше като актриса, която е към края на кариерата си.

Мерил

Снимка: Reuters

Въпреки множеството предположения, че 70 години вече са достатънчи и тя трябва да се оттегли от киното, Мерил показва, че всъщност тя намалява скоростта си. Участва в проект след проект, а ние можем само да бъдем радостни, че нейният талант не спира да блести от екрана. 

Насладете се на прекрасната Мерил Стрийп в нашата галерия, а трейлър на филма "The Laundromat" вижте по-долу. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари