IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли, Ариана и Лана дел Рей с нова песен

10 септември 2019 15 00

Колаборацията е за филма "Ангелите на Чарли"

Снимка: Getty

Как може да се допълни изцяло женския актьорски състав на "Ангелите на Чарли"? С изцяло женски изпълнители на саунтрака към филма, разбира се. Вчера беше обявено, че песента към римейка на класическия екшън ще бъде изпята от Майли Сайръс, Лана дел Рей и Ариана Гранде.

Феновете чуха само няколко акорда от песента в трейлъра на филма, но този петък ще имат възможността да се насладят на целия проект. Според Майли и Ариана, които едновременно съобщиха новината в социалните мрежи, фаталният петък 13-и ще е щастлив за последователите им. Точно тогава се очаква да бъде пусната песента, която носи заглавието "Don't Call Me Angel". 

песен

Снимка: Instagram

Това е втората колабораиция между Ариана Гранде и Майли Сайръс, които преди 3 години пуснаха своя версия на песента "Don't Dream It's Over", чийто оригинал е на групата Crowded House. Изпълнението веднага се превърна в хит в интернет и намери място в концерта на Градне, който се състоя в подкрепа на жертвите от атентата в Манчестър.

Режисьорката на филма Елизабет Банкс сподели пред People, че е много развълнувана от предстоящия проект. "Нямам търпение хората да видят и чуят песента във филма и, когато бъде пусната официално". 

песен

Снимка: Reuters

Тя признава, че вдъхновението за направата на песента е дошло от първите филми за ангелите. В тях главните героини бяха Дрю Баримор, Камерън Диаз и Луси Лу. Сега, на тяхно място ще видим Кристен Стюарт, Наоми Уотс и Ела Балинска.

"Много съм благодарна, че тази група от талантливи изпълнителки се вдъхнови от предишните филми, които са страхотни. Това, че работихме със жени пасна идеално на тематиката, която е централна в сегашния 'Ангелите на Чарли'", завършва Банкс.

песен

Снимка: Reuters

Очаква се филмът да излезе по кината на 15 ноември тази година. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари