IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеймс Макавой: С „То“ започнах да се страхувам от клоуни

16 септември 2019 14 40

Актьорът – откровен за кошмарите си покрай поредната роля

Снимка: Reuters

Не е лесна актьорската професия. Много от най-добрите актьори така дълбоко влизат в образа, който им предстои да изиграят, че често им се налага да се преобразят физически и емоционално.

Точно това се случва и с актьора Джеймс Макавой. Оказва се, че той започва да изпитва ужасяващ страх от клоуни. Това се случило преди заснемането на втората част на хоръра „То“, където звездата играе една от главните роли.

Снимка: Александра филмс

40-годишният Джеймс признава, че преди снимките започнали да му се присънват кошмари, които преди това никога не е сънувал. Започнах да сънувам кошмари по време на подготовката на филма. До този момент никога не съм изпитвал такъв страх, дори когато бях дете“, разказва Макавой в сутрешно шоу на американска телевизия.

Той разказал, че два пъти му се присънил кошмар. И това бил Бил Скарзгард в образа на Пениуайз. Той лежал в леглото заедно с него, галил го по шията и му говорил: „Джеймс, трябва да се събуждаш“.
„Това беше ужасно“, спомня си още актьорът.

Един от най-смразяващите хоръри, превърнали невинното червено балонче в смъртоносна заплаха е вдъхновен от прочутия роман на Стивън Кинг, излязъл през 1986 г.
Първата екранизация е създадена през 1990 г., а преди две години излезе първата част от новата версия.
Макавой участва във втората част, режисирана от Анди Мушети. Действието се развива през 2016 г., което е 27 години след първоначалните събития, представени в първата част от филма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари