IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит не иска да участва в надпреварата за „Оскар“. Защо?

18 септември 2019 14 40

Целта на филма е да стигне до някого, обяснява актьорът

Снимка: Reuters

Актьорът Брад Пит обяви, че смята да пропусне едно от най-очакваните събития в света на киното, а именно церемонията по наградите „Оскар“.
Звездата от „Гадни копилета“ и „Имало едно време в Холивуд“ обясни и причината за странното си решение. Той каза, че не желае да участва в надпреварата за „Оскар“.

Преди дни актьорът заяви, че не иска да е в състезанието нито с последния филм на Тарантино, нито с участието си в „Към звездите“.
В интервю за Entertainment Weekly Пит споделя: „Въздържам се от това, ти никога не знаеш и това е винаги приятно. Целта на филма е да стигне до някого, да поговори с него сега или след десетки години“.

Той допълни пред изданието, че самата надпревара като цяло е в ущърб за „чистотата“ на разказаната история и пречи на съсредоточаването“, добавя холивудската звезда.

След раздялата си с бившата си съпруга Анджелина Джоли, Пит обясни, че се отдава изцяло на кариерата си и отглеждането на общите им деца, макар и с единия си син – Мадокс, отношенията им да са твърде изострени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари