IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първият им дует: Орлин Павлов и Михаела Филева

19 септември 2019 09 10

Вижте песента „Завръщане“

Снимка: Монте мюзик

Официалният сингъл към новия филм на Ники Илиев „Завръщане“ носи същото име и е в изпълнение на Орлин Павлов и Михаела Филева, които за първи път записват дует заедно. Музиката и текстът на песента са на Владимир Ампов – Графа, а аранжиментът той прави заедно с Борислав Бояджиев – Борче.

Песента е смело завръщане към любимото на поколения меломани деветдесетарско звучене, а финалният мастеринг е направен в САЩ.

Орлин и Михаела застават за първи път заедно пред микрофона. И двамата изпълнители споделиха, че са изключително щастливи, че имат възможността да станат част от проекта на продуцентите на филма.

Във видеото на песента са включени кадри от филма, които зрителите ще видят за първи път. Друга част от кадрите са заснети специално за парчето в една от най-романтичните и красиви части на Пловдив – Капана, както и по време на първия плаващ концерт в България, който самият Орлин Павлов направи в края на миналия месец на Гребната база в града. Режисьор на видеоклипа е Николай Драганов, а оператор Борил Петров.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари