IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна подкрепа за Анджелина Джоли

1 октомври 2019 17 40

Актрисата представи новия си филм „Господарката на злото 2“

Снимка: Reuters

Анджелина Джоли получи солидна подкрепа на премиерата на новия си филм. Актрисата се появи на червения килим заедно с 5 от децата си. До нея бяха Пакс, Захара, Шайло, Вивиан и Нокс. Най-големият ѝ син – Мадокс, не успя да бъде с майка си, тъй като наскоро започна да учи в колеж в Южна Корея.

Разбира се, нито един от семейството не разочарова с избора си на тоалет. Анджелина беше с черна, дълга рокля с блестящ скорпион. Децата й взеха пример от нея и също бяха облечени с черни тоалети.

Анджелина

Снимка: Reuters

Филмът „Господарката на злото 2“ е продължение на първата лента от 2014 година. В главната роля влиза Анджелина Джоли, а компания ѝ правят Ел Фанинг, Сам Райли, Имелда Стонтън и други. В интервю пред E!News, актрисата споделя какво точно означава любовта за нея.

„Истинската любов те прави по-добър. Това са нещата, които цениш, които пазиш и за които си склонен да се бориш“, казва Джоли. Думите ѝ се тълкуваха по доста различен начин, след като тя се раздели официално с половинката си Брад Пит.

Анджелина

Снимка: Reuters

Двамата водеха ожесточена борба за попечителството над децата си, но в крайна сметка те останаха при майка си, като Пит има право да ги посещава с предварителна уговорка. От снимките обаче си личи, че тази ситуация въобще не се отразява на наследниците.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари