IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Опит за нападение над Джъстин Тимбърлейк

2 октомври 2019 15 00

Виталий Седук с нова проява

Снимка: Getty

Джъстин Тимбърлейк имаше неприятно преживяване по време на Седмицата на модата в Париж. Изпълнителят се появи на модното шоу на Louis Vuitton заедно със съпругата си Джесика Бил, но изявата им беше белязана с лек инцидент.

Точно преди да влязат, за да наблюдават новите дизайни на марката, двойката беше атакувана от известния шегаджия Виталий Седук. Той се опита да събори Тимбърлейк, хващайки го за глезена. За щастие, изпълнителят не беше повален, а само леко озадачен.

Седук се озова сам на земята, криейки лицето си от папараците. Охраната на събитието веднага се намеси и нападателят беше отстранен от звездната двойка. Източник споделя пред E!News, че „Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бил са били стреснати след като непознат е изскочил и ги е нападнал. След като влязоха на събитието, Джесика се опитваше да успокои Джъстин“.

Джъстин

Снимка: Getty

Според присъстващи на модното шоу, охраната е отишла на няколко пъти до звездната двойка, за да провери дали всичко е наред.

Това не е първата проява на Виталий Седук. Той се прочу през годините с опитите си да напада звезди на събития. Историята се повтаря от 2012 година, когато за първи път той прави своя номер. Тогава се опитва да целуне Уил Смит на премиерата на „Мъже в черно 3“.

След това прегръща певицата Сирана на шоуто на Balmain отново в Париж на Седмицата на модата през 2014, а същата година излиза от засада на Ким Кардашян на два пъти. Успява дори да се качи на сцената по време на връчването на награда „Грами“ на Адел.

За щастие, този път Седук претърпя провал.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари