IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер: Няма да има събиране на Pussycat Dolls

3 октомври 2019 10 35

Певицата отрече слуховете

Снимка: Reuters

Неприятна новина за феновете на женската група Pussycat Dolls. В интервю за E!News, Никол Шерцингер обяви, че няма да се събират заедно с колежките си. Слуховете за евентуално възраждане на групата започнаха преди няколко месеца, като дори се говореше даже за световно турне.

Певицата обаче попари всякакви фенски надежди като заяви, че не може да потвърди твърденията. „Обичам момичетата, липсват ми турнетата с тях, прекарвахме си чудесно заедно. Все пак не мога да потвърдя нищо сега“, призна Шерцингер.

Pussycat

Снимка: Reuters

В момента тя се подвизава като съдия в американското шоу „Маскираният певец“, а в същото време работи по още проекти. „Много съм заета. Участвам в три различни програми, провеждащи се на три различни континента“. Почитателите на певицата могат да очакват и нови песни от нея, тъй като Никол споделя, че в момента работи над нови песни, които е написала сама.

Все пак, певицата не отрече напълно възможността за събиране на Pussycat Dolls. Въпреки че не са били от дълго време заедно на сцената, Никол споделя, че групата е като хубавото вино, което става все по-добро с времето.

Pussycat Dolls изгря на музикалната сцена през 2003 година. В състава ѝ влизат певиците Никол Шерцингер, Мелъди Торнтън, Кармит Бахар, Ашлир Робъртс, Джесика Сута и Кимбърли Уаят. Песни като „Don't Cha“, „Beep“, „Buttons“ ги изстрелват на върха в класациите и превръщат момичетата в сензация.

Pussycat

Снимка: Reuters

През 2010 обаче, Никол обявява, че всяка от тях е решила да тръгне по своя път и така групата се разделя.

Плажна еротика с Никол Шерцингер

В имението на Никол Шерцингер

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари