IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Отчаяната съпруга“ Фелисити Хъфман влезе в затвора

16 октомври 2019 14 40

Тя ще прекара там 14 дни

Снимка: Reuters

Законите са си закони! Затова и актрисата Фелисити Хъфман влезе в затвора, тъй като беше призната за виновна по обвинения, че е платила на човек, който да подправи оценките на дъщеря ѝ. По този начин, момичето ще влезе по-лесно в колежа, който желае.

Въпреки че можеше да обжалва и да проточи делото, Хъфман реши да сключи сделка със съда, при която ще лежи 14 дни зад решетките, ще бъде подложена на 250 часа общественополезен труд и ще е под наблюдение една година.

Разбира се, Фелисити няма да бъде поставена с големите престъпници, а ще прекара времето си в един от „най-удобните“ затвори в света. В него се намират близо 1200 души, които са осъдени за дребни прояви и не са опасни за околните.

Актрисата ще има възможност да се наслади на удобството от фризьор и на други неща, които няма да я откъснат напълно от нормалния свят.

Фелисити

Снимка: Reuters

Все пак, затворът си е затвор и там важат някои строги правила. Например, според правилника, всеки затворник трябва да си оправя леглото най-късно в 6:30 през седмицата, а събота и неделя времето е малко по-удължено до 10 ч.

Между часовете от 6:30 до 14:00, Хъфман трябва да чисти пода и леглото ѝ да е оправено по точно определен начин.

Ако някой от служителите на затвора забележи, че нещо не е както трябва, актрисата може да се сдобие с наказание като това да бъде лишена от баня и приспособления за лична хигиена.

Все пак, ако се държи добре, Хъфман ще има възможност да посещава библиотеката, да участва в спортни мероприятия, както и да практикува някои от любимите ѝ хобита.

Фелисити

Снимка: Reuters

Най-голямото удобство обаче е телевизорът, който се полага на актрисата до 20:45 през седмицата и до 22:45 през уикенда.

Добре дошли в имението на Фелисити Хъфмън и Уилям Мейси

След като се завърне в нормалния свят, Фелисити ще трябва отново да спазва някои задължения като 250-часовия общественополезен труд, наблюдението в продължение на една година от властите и да плати около 30 хиляди долара глоба.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари