IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бела Торн с дебют в порноиндустрията

17 октомври 2019 14 50

Спечели награда

Instagram

Дебют в порноиндустрията направи Бела Торн. Не си мислете обаче, че младата актриса е застанала гола пред камерата, напротив – спечели награда за режисура.

Звездата получи отличието по време на фестивал, организиран от еротичен сайт в Германия.

Порнофилмът на Торн носи заглавието „Her & Him“. По думите на режисьорката, голяма част от сюжета е вдъхновен от „Ромео и Жулиета“ на Шекспир.

По-рано Торн дори не подозирала, че ще се захване с порнофилм. В началото имала идея за коледен филм на ужасите, но след това се отказала.

„Беше забавна обстановка. Процесът на снимките беше интересен, защото имаше истинско ч*кане на сета – нещо, което не съм снимала преди това. Освен всичко, това е и първият ми филм като режисьор, затова беше любопитно, че има толкова много секс в него“, разказа актрисата.

Бела Торн е от актрисите, които не се притесняват да позират голи. Преди няколко месеца се появиха нейни еротични снимки. Оказа се, че самата тя ги е пуснала, след заплаха от хакер.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от BELLA (@bellathorne) на

„Прекалено дълго оставях мъжете да се възползват от мен и ми писна. Публикувам тези снимки, защото това е мое решение и никой не може да диктува живота ми. Ще спя по-спокойно тази нощ, защото контролът е обратно в моите ръце“, обясни тогава тя в социалните мрежи. 

Наскоро актрисата призна, че е пансексуална (привлича се от различни хора без оглед на пола им), с което скандализира обществеността. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари