IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Помните ли я? Да, това е Джейн Сиймор, която остарява с достойнство

17 октомври 2019 15 00

Актрисата носи перука, за да играе баба

Instagram

Тя е позната на много хора като д-р Куин Лечителката. Хиляди хора са я гледали как спасява не един и двама пациенти заедно със съпруга си Съли. Днес Джейн Сиймор е на 68 и продължава да се снима в киното, въпреки че много режисьори не ѝ дават роля заради това, че е прекалено красива за възрастта си.

„Винаги съм искала да остарявам с достойнство. Избягвам ботокса, защото искам да мога да движа лицето си. Аз съм актриса и мимиките са много важни за мен. Оправяла съм си обаче гърдите, защото го смятах за нужно от гледна точка на брака си“, разкрива актрисата, която играе 70-годишна жена във филма „Kominsky Method“.

По думите на звездата, за да получи нова работа, тя трябвало да разчита на бръчките си и перука.

„Трябваше да махна абсолютно целия грим от лицето си и да извадя на показ всички бръчки, за да им покажа, че мога да изиграя възрастна жена“, обяснява Сиймор.

Това лято усмихнатата актриса зарадва феновете на „Д-р Куин Лечителката“ като публикува интересен кадър в социалните мрежи. На него тя е с Джо Ландо, който играе Съли – любимият й в сериала. Събирането на двамата герои е 21 години след края на последния сезон на снимките им. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари