IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хелън Мирън: Джейсън Момоа е прекрасен

24 октомври 2019 17 30

Актрисата снимала тайно своя колега

Снимка: Getty

Хелън Мирън е една от всички нас. 74-годишната актриса призна, че си пада по мускулестия Джейсън Момоа. И може ли някой да я вини? Актьорът, познат от „Игра на тронове“ и „Аквамен“, често показва изваяното си тяло в социалните мрежи, а много фенки въздишат по него. За тяхно съжаление, Момоа е щастливо женен за Лиса Бонет, от която има и две деца.

Но да се върнем на Хелън Мирън и нейното залитване по звездата. В предаването „The Talk“ по CBS, носителката на „Оскар“ сподели, че веднъж е засякла Момоа в самолет. Това се случва само няколко дни преди двамата да презентират награда на Академията на тазгодишните Оскари.

Хелън

Снимка: Getty

„Бях със съпруга си, но сърцето ми веднага започна да бие лудо. Казах си „Боже, това е най-красивият мъж, когото съм виждала“, признава си Мирън. Тя добавя, че следващото ѝ действие не е много готино, но не е успяла да се въздържи.

„Тайно го снимах. Беше толкова прекрасен“, продължава разказа си една от легендите на Холивуд. Когато от Академията ѝ се обаждат с предложението да презентира наградата за най-добър документален филм на Оскарите тази година, тя не се колебае дори и за секунда.

„Мечтата ми се сбъдна“, казва тя. През февруари тя излиза рамо до рамо с Момоа, а Мирън е толкова впечатлена от актьора, че признава „Ако бях Катерина Велика, щях да му предложа дворец“. Всъщност актрисата влиза в обувките именно на Екатерина II в новия сезон на историческия сериал „Короната“.

Хелън

Снимка: Getty

А що се отнася до реакцията ѝ при срещата с Джейсън Момоа и тайната ѝ снимка, можем да кажем само едно – Кой не би се възползвал от такъв момент?

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари