IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

100 Кила и свободата да бъдеш рапър

29 октомври 2019 09 00

Певецът изненада феновете – издаде книга

100 Кила и свободата да бъдеш рапър

Малко след като обяви, че минава в 12 клас и през пролетта ще бъде абитуриент, 100 Кила изненада отново феновете си. Рапърът съобщи, че е написал автобиографична книга, която съвсем скоро ще бъде пусната в продажба.

„Избрани истории от 6-7 г. до наши дни, някои неща споделяни други премълчани. Не съдържа тайната на живота, нито пък на богатството. Не съм човекът, който знае тези отговори. Книгата е просто за да споделите малко време насаме с главата ми, която е събрала толкова много спомени... Може и ти да си вътре... ако сме се срещали някога!“. Така Явор Янакиев я промотира на своите последователи във Facebook.

Книгата се казва „Свободен“, а основният ѝ слоган е „Истинската история на един силен човек“.

Маги Джанаварова, Нели Рангелова, DJ Marti G, са част от колегите на 100 Кила, които разказват любопитни истории с него, поместени в изданието.

Наесен с песен: Килата се готви за 12 клас

„В тази книга не очаквай да застана на позицията на травмирания, не очаквай да се оплаквам от отношението на хората. В нея ще четеш за любов, за желания, за грешки, за грехове, за приятелства, за професионални срещи и раздели, за борби и победи“, казва 100 Кила роден във Варненското гето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари